סיורי יקבים וטעימות יין

קפריסין ידועה בייצור היין שלה. ממצאים ארכיאולוגיים מוכיחים כי ייצור יין באי היה כבר קיים לפני 6000 שנים. גידול הגפן וייצור היין הינם חלק בלתי נפרד מקפריסין משחר ההיסטוריה ועד היום.

בקפריסין יש 4 אזורי גידול יין עיקריים הנמצאים תחת פיקוח מחמיר בנוגע לאיכות הגפנים, צפיפות הנטיעה, השקיה, יישון הבקבוק ועוד.

אזורי היין בקפריסין נמצאים במערב האי, מחוז פאפוס, צפון מערב האי, מזרח הרי הטרודוס ודרום הרי הטרודוס לכיוון לימסול ולכן נתמקד בסיורי יקבים בפאפוס ובסיורי יקבים בלימסול.

היין המקומי Commandaria הינו יין מתוק, טעים וידוע ברחבי העולם. סיור יקבים וטעימות יין מפגיש את המשתתפים עם כפרים ויקבים מקומיים, יצרני יין ואזורי גידול גפנים.

סיורי יקבים בקפריסין

סיורי יקבים בקפריסין הכוללים טעימות יין נערכים במקומות שונים על האי, בהתאמה אישית לקבוצה ולאיזור הלינה. בכל סיור נבקר ב 2-3 יקבי יין (ניתן לבקר ביותר יקבים, על פי בקשה) ונהנה מטעימות יין בכל יקב ומהמשקה הלאומי, זיווניה. ניתן לשלב ארוחות צהריים בטברנות אותנטיות מקומיות ולהעצים את חווית הטיול. לפרטים והזמנה

חזרה למגוון הטיולים הקולינריים לחצו כאן